Uusitorppa

Tukirahoitukset yrityksille

Etsitkö tukirahoitusta investointeihin, liiketoiminnan kehittämiseen tai kansainvälistymiseen?

Uusitorppa Oy tarjoaa palveluita yritystukien ja apurahojen kartoittamiseen. Huolehdimme myös hakemusten ja raporttien täsmällisestä käsittelystä. Yrityksille on tarjolla monipuolisia tukia ja apurahoja, jotka hyödyttävät kasvuhakuista liiketoimintaa.
Yritystukien myöntämisen kriteerit ovat aina yksilölliset. Tuki voi olla yleisesti saatavilla, tai sen saaminen voi edellyttää tiettyjä ehtoja, kuten liiketoiminnan alaa tai yrityksen sijaintia. Myönteisen päätöksen perusedellytykset ovat kannattava liiketoiminta ja yrityksen omat resurssit.

Ota yhteyttä, voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä »

Uusitorppa

Business Finland: Innovaatiot ja kansainvälistyminen

Kansainvälistymiseen voi hakea tukea valtion omistamalta Business Finlandilta. Innovaatioseteli on sinulle, kun etsit keinoja laajentaa tuote- tai palveluinnovaation jakelua kansainvälisille markkinoille. Voimme olla avuksi mahdollisuuksien kartoittamisessa ja tavoitteita tukevaan toteutussuunnitelman luomisessa. Huolehdimme myös raportoinnista.

Business Finland

Säätiöt ja rahastot: Monimuotoinen tuki erilaisiin hankkeisiin

Tutkimme yrityksesi mahdollisuudet saada apurahoja yksityisiltä ja julkisilta säätiöiltä sekä rahastoilta liiketoimintasi kehittämiseen. Säätiöt ja rahastot noudattavat monimuotoisia, käytäntöjä yritystukien myöntämisessä. Esimerkiksi erilaisiin yrittäjyyteen liittyviin hankkeisiin, tutkimuksiin, innovaatioihin ja osaamisympäristön uudistamisiin. Myös operatiiviseen toimintaan on mahdollista saada tukea.

ELYn tukea liiketoiminnan kehitykseen

ELY-Keskuksen tarjoamassa on saatavilla mm. Avustuksia nykyisen liiketoiminnan kehittämiseen, uusien liiketoimintamallien luomiseen ja kansainvälistymishankkeisiin. Me selvitämme ELYn kasvun kiihdyttimet liiketoimintasi kehittämiseen puolestasi. Lisäksi autamme tukihakemuksissa ja teemme tarvittavat raportoinnit.

ELY