Uusitorppa

Yrityksen tukirahoitukset

Etsitkö tukirahoitusta investointeihin, liiketoiminnan kehittämiseen tai kansainvälistymiseen?

Uusitorppa Oy auttaa kartoittamaan yritystukia ja apurahoja. Huolehdimme täsmällisesti myös hakemukset ja raportoinnit. Yrityksille on tarjolla monipuolisia tukia ja apurahoja, jotka hyödyttävät kasvuhakuista yritystä.
Yritystukien myöntökriteerit ovat aina yksilöllisiä. Tuki voi olla kaikkien saatavilla tai myönteisen päätöksen edellytyksenä voi olla esim. Liiketoiminnan ala tai yrityksen sijainti. Perusedellytykset myönteiselle päätökselle on kannattava liiketoiminta ja yrityksen omat resurssit.

Jos mietit yritysten tukirahoitusinstrumenttien hyödyntämismahdollisuuksia me autamme. Kartoitus on maksuton ja, jos tukirahoitus jää saamatta emme veloita palveluistamme.

Ota yhteyttä »

Uusitorppa

Business Finland: Innovaatiot ja kansainvälistyminen

Kansainvälistymiseen yhteistyössä kanssamme voi hakea tukea valtion omistamalta Business Finlandilta. Esim. Innovaatioseteliä 6000€ (vuonna 2023) voidaan hyödyntää ulkopuolisen asiantuntija-avun ostoon. Innovaatioseteli on kokonaisuudessaan avustus jota ei tarvitse maksaa takaisin. Kun sinulla on tuote- tai palveluinnovaatio ja etsit keinoja laajentaa sen jakelua kansainvälisille markkinoille saat apua meiltä mm. mahdollisuuksien kartoittamiseen ja tavoitteita tukevaan toteutussuunnitelmaan.

Business Finland

Säätiöt ja rahastot: Monimuotoinen tuki erilaisiin hankkeisiin

Tutkimme yrityksesi mahdollisuudet saada apurahoja yksityisiltä ja julkisilta säätiöiltä sekä rahastoilta liiketoimintasi kehittämiseen. Säätiöt ja rahastot noudattavat monimuotoisia, käytäntöjä yritystukien myöntämisessä. Esimerkiksi erilaisiin yrittäjyyteen liittyviin hankkeisiin, tutkimuksiin, innovaatioihin ja osaamisympäristön uudistamisiin. Myös operatiiviseen toimintaan on mahdollista saada tukea.

ELYn tukea liiketoiminnan kehitykseen

ELY-Keskuksen tarjoamassa on saatavilla mm. Avustuksia nykyisen liiketoiminnan kehittämiseen, uusien liiketoimintamallien luomiseen ja kansainvälistymishankkeisiin. Me selvitämme ELYn kasvun kiihdyttimet liiketoimintasi kehittämiseen puolestasi. Lisäksi autamme tukihakemuksissa ja teemme tarvittavat raportoinnit.

ELY