Uusitorppa

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi, mikä juttu?

Voit kilpailla samoilla alustoilla isojen toimijoiden kanssa ja tasoittaa kilpailua kustannustehokkaasti.

Näkyvyys, tunnettuus ja löydettävyys

Digitaalinen markkinointi antaa mahdollisuuden tavoittaa laajasti haluttuja kohderyhmiä. Se luo kysyntää ja kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan. Digitaalisella markkinoinnilla voit saavuttaa enemmän liikennettä verkkopalveluusi, luoda yrityksellesi näkyvyyttä ja tunnettuutta sosiaalisessa mediassa sekä varmistaa löydettävyytesi hakukoneissa.

Kohdistettu ja kustannustehokas asiakashankinta

Digitaalisen markkinoinnin toimia kohdistetaan potentiaalisiin asiakaskohderyhmiin. Keskitetty toimintatapa varmistaa, että yrityksesi viesti puhuttelee asiakkaita oikein. Dataan perustuva kohderyhmien tunnistaminen on yksi syistä digitaalisen markkinoinnin kustannustehokkuuteen.

Digitaalinen asiakaskokemus

Sosiaalisen median alustojen, sähköpostin ja interaktiivisten verkkopalvelusovellusten kautta voidaan tarjota personoitua viestintää, vastata kysymyksiin ja tarjota paras mahdollinen digitaalinen asiakaskokemus.

Myynnin kehittäminen
markkinoinnin datalla

Analysoimalla asiakashankinnasta saatua dataa kyetään tekemään tuloksiin johtavia päätöksiä. Tietoon tukeutuen voidaan toteuttaa mm. tuotekehitystä, hinnoittelua, jakelua, myynnin kehittämistä, asiakaskokemuksen parantamista ja markkinoinnin kohdentamista. Markkinoinnin ja myynnin yhteistyöllä voidaan rakentaa organisaation kattava yhteinen päämäärä.

Haluaisitko kuulla miten voisit hyötyä digitaalisesta markkinoinnista?

Ota yhteyttä »

Yhteistyö

Mitkä ovat yhteistyömme askelmerkit?

Aloitus

Ensimmäinen tapaaminen

Tapaamisella syvennymme yrityksenne digitaalisen markkinoinnin nykytilaan. Tunnistamme haasteet ja asetamme tavoitteet. Aloitamme strategian konseptoinnin jo ensitapaamisella.

Suunnitelma

Digitaalisen markkinoinnin strategia

Luomme räätälöidyn digitaalisen markkinoinnin strategian jonka keskiössä on asiakkaasi.

Toiminta

Digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen käytännössä

Voimme olla tukena digitaalisen markkinoinnin toteuttamisessa järjestämällä koulutuksia ja workshoppeja. Halutessasi voimme kartoittaa mahdollisuudet digitaalisen markkinoinnin ulkoistamiseksi ja auttaa toteuttajan valinnassa.

Ohjauskeskustelut

Jatkuva tuki!

Seuraamme säännöllisesti digitaalisen markkinoinnin tehokkuutta ja tarvittaessa ohjauskeskusteluiden yhteydessä teemme strategiaan kehitystyötä. Ohjauskeskusteluita järjestetään sopimuksen mukaan, mutta vähintään kerran kuukaudessa.